JULAFTON

Hade en bra jul i år, cosy eller vad man säger. Har alltid bra julaftonar haha. Feting gott med julmat och fick allt jag önskade mig så är nöjd som ett litet barn miiiihi. Ska träffa pappa imorgon också, as länge sen och allting. .
Har köttat julklappar till Matilda.
Mias hund hade vad som krävdes för att bli årets tomte. Astaskigt haha.
Mamma lyckas alltid mysa till allt, riktig mysispysis.

Tack för julen, resten av bilderna blev helt snudd.
Nu är det nyår kvar, vad fan händer ? Sarah klurar jao.

Hörs.23 DECEMBER

Wiho, galet mycket folk det va igår on work . . . .
Sista dagen idag sen är jag ledig i en hel vecka, helt sjuuuuuukt skönt.


Imorgon är det julafton och jag längtar efter det, fan julmat och allting ju. Och mammsen, haha har faktiskt saknat henne jättemycket. Nu blir det och byta om och gitta till maxi. 12-21 och jag hoppas att det kommer mycket folk idag också så att tiden går fort och det finns mycket och göra :)


pussssssssi

20 DECEMBER

Yey fyra dagar till julafton. Har jobbar två dagar nu, fyra dagar kvar sen är det en heeeeeeeel veckas lediighet! Happinesssssssssssssssssssssssssssssss

Asans mycket folk som handlar nu också. Haha första gången jag jobbar under jultider och jag anar att det kommer kännas i kroppen efter de här dagarna.

Haha har världens tråkigaste liv just nu så har inte mycket mer att säga. Börjar om tjugo min så ska väcka andruw som blir skjuts idag.


pZz

Späckad

dag idag iallafall. Ska snart ner på stan och träffa Mimmsan, luncha  såattsäga. Senare ikväll blir det att fota på balen med micken, haha får se vad som händer. Efter vimmelfotande så blir det krogen med micksmickpick och en fet sovmorgon imorgon, kan det bli bättre? Kan inte minnas sist som jag hade en utgång med sovmorgon dagen efter, himmelriket.

Måste passa på och ha kul idag för det som väntar till helgen är jobb, jobb . . . ja justt ja, ännu mera jobb.
Imorgon 16-20, Lördag 09-19, Söndag, Måndag, Tisdag, Onsdag 12-21. Det här klarar jag, fan va januari kommer klinga. Hör det redan nu.

Är dock pank nu, jag menar verkligen pank. 0.000000000 kr på kontot, möjligtvis nått öre.
Så somsagt får passa på att ha kul ikväll för den kommer ruinera mig hahaha. fan. Men på onsdag kommer lönen igen.


nu är det dax och tagga, stackars mimmi är redan nere och väntar på mig.


puss!

14 DECEMBER

Har sovit ut sååååå skönt inatt. Helt otroligt.
Ihelgen har det varit movie night, kom hem vid 9 på morgonen. Dom visade Snabba Cash och jag är helt stum, jag har dock inte läst boken haha jag är en av dem som bara insåg att den här filmen skulle vara bra, ni vet en människa med superhjärna. . . Jag har ett nytt frikort, Joel Kinnaman. Joel . . . Kinnaman. . . jag dör. . . han va en tusseboll i filmen.

Är ledig idag typ så ska nog vila handen mot pappret och rita eller tvspel wooaw.


Älskling, har du inte lust att raka dig idag ? För min skull.
puss


11 DECEMBER

Länge sedan som jag skrev. Har inte, som jag sagt tusen gånger förrut, haft tid.

Idag är det sista dagen på praktiken, helt sjukt att sex veckor redan har passerat, helt cp. Jag är ledig lördag och söndag också, så jävla sköööööönt!
Hoppade in och jobbade igår också, har jag sagt att jag ska maxa jobb i december så har jag sagt det, finns ingen återvändo, är in need of cash och januarilönen kommer glida omkring på rosa moln.

Imorgon blir det lucia movie night med mick och sanna, fan va nice, hoppas att snabba cash eller alice i underlandet visas, jag skulle bli lycklig. Visa helst inte trapolin-filmer.

Ikväll blir det stenhårt gos med andreas, fan va nice, fan va länge sedan.
Julklapparna är inköpta, bara storasyster Johanna kvar. Hm hm hm. . . . .
Och på julafton blir det att vara hemma med la familia. Ledig är man också. Coolt.


Puss


1 DECEMBER

Andruw har köpt värsta mattan hahaha helt sjukt. Andruw aka affnes andreas snoffsk dunwinge har köpt en matta. En matta. Och den är helt sjukt skön, typ det skönaste jag har gått på. Så just nu har han världens skönaste soffa OCH matta. Shit det här kommer bli farligt. Möjligheten finns att jag bosätter mig här. 
 
JAJA jag tog vaccinsprutan och min arm värker som fan, fast de som känner mig vet att jag är Sveriges mest överdramatiska människa,


shit nu gosa andreas ner sig i mattan. ja ska bomba han

RSS 2.0