30 NOVEMBER

jag e lucki
Hade samtal med IKEA idag . . . tro't eller ej men Håkan kom faktiskt . . . och till det braiga, jag fick sjukt bra feedback från de anställda. Det känns så bra när man har slitit och får tillbaka dt.

Enligt dom så
Vågar jag ta för mig, Jag är punktlig, Jag är driven, Jag har arbetsmoral.


Klart jag skryter. Somvanligt. Jag är bäst, lite svårt och hålla sig undan det.



Jobb och slit har tagit upp mycket tid. Nu ringde de från Maxi, undra om jag kunde jobba nån dag efter praktiken. Hell yeah. Klart jag kan. Jag är bäst, jag klarar allt.

Imorgon blire skola. Funderar på att skippa, är klar med engelskan. Det blir en funderare.


Puss.

28 NOVEMBER

SHUUUEEE. Jag är på bra humör, vilket är helt otroligt. Det är ju kung och sluta kl 18 när man brukar jobba till kl 20. De extra timmar man får över såhär på helgen är helt jävla ovärdeliga. Nu är det snart jul också, har fått sjukt bra och mycket tider, bara kvällar, as jobbigt med as nice för OB. Sen är det ju som ett träningspass och jobba i mejeriet så viktnedgång kan jag räkna med också. Wiho.


4.90 kr/kg på ICA. Godis alltså, har köpt nästan 2 kg. Sant. Lika bra och investera.

Annars så ska jag gå till rektorn på tisdag. Ska bli av med Håkan. Han ska bara försvinna från skolan. Sätt han i nå jävla rökbås. Han är snubb. Får såndär äckel-rysning när jag tänkar på han och det är inte ofta jag får det, bara när jag tänker folk bajsa eller nakna, även när folk säger tex. penis, blälblbäbäbäbääb.
AJa. Bort ska han iaf. Den jäveln. Håkan. Trollkarlen. Hårsaren. Gone. . . forever. (Han är min handledare under praktiken för övrigt)


Puss och mys med andruw nu.

27 NOVEMBER

Gud jag är så trött. Har inte så mycket att skriva för att jag gör inte så mycket om dagarna.

Praktik Mån-Fre och nu ska jag jobba idag efter praktiken och imorgon 10-18 och söndag 10-18. Det blir jobbigt jobb men det behövs nu när jag har varit sjuk, in need of the cash så att säga.



hörs aldrig

21 NOVEMBER

Tja. Lönespecen kikade jag på igår och upptäckte att jag får några tusen extra än vad jag räknat med, där ser man! Man blir så jävla lycklig när något når över förväntningar, måste va den bästa känslan i hela världen.

Har bestämt mig för att skita i marknadsföringen, besviken, kommer bli mitt första IG, men jag orkar inte. Bara så det är.

Pank nu snart återkommer lönen, pengar. helt otroligt.

Annars då? Livet rullar, jobb, praktik, skola, idag blir det PS3-kväll med Andruw, har laddat med spel, godis och lots of coke. Cola. Coca cola alltså. Blir även en snabb-visit till mammsen och tony. Imorgon blir det jobb från 10-19. Slitit. Vill bara lägga mig ner och handikappa mig. Va död igår.

Läste i tidningen att hiv ökar i Västerås, fett nasty. Kommer aldrig bli singel igen.

20 NOVEMBER

Jag har seriösa sömnproblem haha. Inte min vecka. Verkligen inte min vecka. Vill bara att den här dagen ska snabbspolas så jag kan få min lediga lördag! Idag blir det praktik och jobb efter detrå. Vaknade tre idag. TRE?!
Somnade vid typ 8-9 igår så kanske inte är konstigt. . . jofan det är det.


Jaja. Nu blir det väll frukost antar jag. Vad gör man annars så här tidigt på morgonen ?


Häromdagen träffade jag på min första rasse-kund fresten. Alltid trevligt. Först gratisarbetar man och så får man ta bajs i ansiktet av en gubbe som kallar en för pochahontas haha och jag hade lite problem med svenska språket också tydligen, konstigt, måste vara att jag läspar haha. 

18 NOVEMBER

Onsdag.

Two days to go och så har tredje veckan passerat. Schysst.

DET LÖNAR SIG . . .

Att klaga! Hah! Kommer ni ihåg att jag och Andreas var så missnöjda med hotellrummet? Vi klagade och nu så får vi två presentkort för besväret som kan användas över hela skadinavien, nice! Det förtjänar vi! Puss på det. Första positiva denna dag, tack för den.

17 NOVEMBER

FEELS LIKE IM RUNNING ON WALLS AND I DON'T WANNA TOUCH THE GROUND.
AND IF THEY SAY THAT I'M LOST THEN I DON'T WANNA BE FOUND,
IT FEELS LIKE I'M RUNNING ON WALLS AND I DON'T WANNA TOUCH THE GROUND,
AND IF THEY SAY THAT I'M LOST THEN I DON'T WANNA BE FOUND,
I'm on the mirror's edge.


XV - mirror's edge


Så känner jag mig nu. Hej.


bilder från Hanna














15 NOVEMBER

Uh. Nu är jag helt utvilad och besviken. Yes, besviken. Eller arg kanske. Jag och Andreas hade världens mysigaste dag igår, men ärligt talat, hotellet. Här bokar vi FirstHotelPlaza (skrapan) på våning 12, för att vara säkra på att det är schysst rum så bokar vi sviten och "romantik-paket", vi kommer dit och vet ni vad vi bemöter för rum ?

Det var heltäckningsmattor fylld med tusentals fläckar, smuts och annat skit. Det stod att champange och choklad, samt frukt skulle finnas på rum. Vi får en varm champangeflaska med två as-skitiga champange-glas 4 chokladbitar (billig choklad med reklamlogga på), tomma ölburkar ligger framme och badrockarna var trasiga och övertvättade. Det stod att internet skulle ingå i priset, det kostade över hundra kronor. Dammigt och smutsigt och fyfan det va så jävla sjukt! haha. Men utsikten räddade oss och sängen. Sängen var grymt skön och när man låg i den så hade man utsikt över hela stan och mälaren, skitfint, verkligen!

Men annars. . . Tur att vi hade förberett oss genom att ta med egna saker och mys. Det blev bad, god mat och sängliggande och bara massa mysande. Helt klart en lyckad kväll . . . om man bortser från rummet haha.
Imorgon är det verkligen 4 år sedan som jag och Andreas pussades på Amandas lilla balkis mahaaaaaaa superdupermegaplojjssssssssssssssssss



14 NOVEMBER

Gud. Jag va riktigt krasslig igår. Jag tog mig till hanna ändå och det va kul. Mina skor är nu nerspydda haha, så jävla nasty. Men det va kul, gamla gänget var nästan helt samlat och jag har saknat er alla så jädrans mycket bitches. Är fortfarande lite småkrasslig, men jag och Andreas har bokat svit på plaza idag så där kan man nog vila hur mycket somhelst, skönt som fan. Ja.

Bilder kommer väll upp sen. Annars rullar livet, det är ej najs och va såhär i halsen, seriöst har fått värsta komplexet, vill inte snacka bara för min röst låter förjävlig (klart jag överdriver, det gör jag alltid haha)röktant gånger tusen delat med gubbskrovell-harklingar. Sant. Nån som har en superduper halstablett för jag klarar verkligen inte en till muccoangin eller varom nu kallas haha.


Grattis en gång till på Hanna och hoppas du hade en bra kväll!
Tack för mat och allt annat mys. Fresten så körde vi limbo igår, jag har kraftiga blåmärken. Helt.

 

Jag gillar verkligen att puta med läppar. Fan va coola vi är.

HUNDIS

Jag var faktiskt hundvakt för första gången för nån dag sedan. Riktigt kul att ha en vovve i släktens, det är så att min syster har köpt en liten chihuahua-valp, Ace heter han och alla grannar och förbigående stannade och kollade, de flesta trodde först att det va en liten katt haha.

Jag blir alldelles till mig, det är et som är det värsta. Piper hunden så piper jag. Haha. Första gången jag såg andreas bli gosig med ett djur också haha. Bus.



Vi la han på pälsen med en filt. Det dög inte, han ville forma filten på sitt sätt.



12 NOVEMBER

Kaffe. Praktisera. Jobba. PARRRRRRRRRRRRRRRRTYYYYYYY.
Fan vad lång dagen kommer att vara, men jag är duktig, jag står ut. Tänkte verkligen stanna hemma idag men ska inte ha ett ända frånvarande!  Thats it.

Ikväll ska man fira hanna.

hejdå

11 NOVEMBER

Bra morgon. Somnade tio igår och har sovit ut, sjukt bra har jag sovit. Världens godaste kaffe har jag lyckas göra också, färdig och påklädd och allt är jag, så nu är det bara vänta på att praktiken ska börja.

Igår kom en snubbe o la komentaren:
- Fan va många ni är som arbetar på sovrum (avdelningen på IKEA som jag praktiserar på)
- Ja, vi har en som är ny på arbetet och så har vi praktikanter som jobbar på bra också.
- Praktikant ? Ah men de får ju bidrag för att vara här så det är inte konstigt att de jobbar på bra.

BIDRAG ?! YOU WISH! Gissa om jag blev sur haha. Vafan. Han kanske menade de där 48kronorna som vi får i matersättning varje dag haha.

Annars trivs jag verkligen skitbra på IKEA, lätt att man kan tänka sig att jobba där i framtiden! Trevligt folk, trevliga sysslor och jag har lärt mig sjukt mycket. Får se hur det går att praktisera och jobba på fredag, va ett tag sedan jag jobbade på maxi nu, kommer säkert gå skitbra, men slitet kommer det bli.

Nu blir det kaffe, fett nice att det är mörkt ute också. Fattar inte varför folk klagar, älskar mörker haha, då slipper jag och Andreas att fixa persiennerna haha asnice.

Puss

10 NOVEMBER

Trött är jag, men dagen har gått fort ändå!

Nu så är jag hemma och ska planera helgen, skjuts o hotell o allt.
Längtar. På fredag blir det utgång och lördagen spenderas på hotell plaza, kan det bli bättre ?
Jag och Andreas har varit tillsammans i 4 hela år på måndag, så jävla stek. Seriöst vi är bäst, bättre än bäst, vi är nog det ända par i västerås som ingen kan sära på! Bokstavligen ;). Hehe.


Och fan va tråkiga ni är som aldrig komenterar bilder eller inlägg. Skärp er nu torrisar. Ni hörde va jag sa.

Ja, åter till vad jag höll på med, hörs

10 NOVEMBER



Får be om ursäkt för dålig upplösning, har försökt göra bilden "vitare" för varje gång jag laddar upp mina bilder så blir det vita nästan grått. Aja. Andra Illustrationen.


GRATTIS BEJBA!

Hanna fyller 18 basst idag. Hanna vet att jag tycker om henne och jag vet att hon har längtat efter denna dag, därför ska du ha världens bästa dag! Puss och grattis snutt


8 NOVEMBER

Skönt att jag börjar bli friskk!
Imorgon blir det praktik igen, blö.
Cpskön helg iaf hihi


7 NOVEMBER





På den lilla fritid jag har så ritar jag. Nu för tiden blir det mest illustrationer, inga porträtt för de har jag inte tid med haha, skittråkigt. Men här har ni en av illustrationerna.


7 NOVEMBER

Shit hörrni, det är verkligen snart December. Ej nice med tanke på pengabristen haha, piss.

Läste i tidningen att "Västerås ska bli lite mer finskt". Det här ska innebära bland annat att det ska bli ökad service inom förskolan, äldreomvården och den demokratiska processen - för personer med finsk bakgrund. Är detta nå jävla skämt eller? Alltså, Det finns sjukt många invandrare i detta land och vi hjälper finnarna, till vilken jävla anledning då? För att bevara världens fulaste språk? För att hjälpa människor som befinner sig i Sverige men ej är villiga är lära sig svenska språket? De vägrar att lära sig svenska, de vill prata finska men befinner sig i Sverige och detta vill Sverige stötta, haha lack jag blir. De kan lika gärna ta färjan över och befinna sig i hemlandet om de inte passar att prata svenska. FAN dra hem och käka lakrits. Sverige i ett nötskal och jag skiter i era åsikter!


Förskylningen börjar släppa, har kirrat hostmedicin och te. Räddare i nöden! Sjukt skönt att få sömn inatt.
Nu ska jag och Andreas dra på uppdrag, haha affärn, sen måste jag krypa ner under täcket och bli friskare än friskus själv.

Hörs aldrig.



6 NOVEMBER

Jag är nästan sjuk idag. Eller min hals har varit kass hela veckan men inatt blev det värre än värst. Det kliar, svider och man hostar så man tappar andan, med andra ord en kraftig förskylning. Nu kan jag knappt prata heller. Ska försöka proppa i mig halstabletter, hostmedicin och te.

Idag ska studentkryssningen betalas också. Pengar gillar inte mig, dom försvinner jämt så fort som möjligt.





3 NOVEMBER

Gud jag är helt sliten och jag börjar bli riktigt krasslig i halsen, hoppas inte det är nå skit influensa eller liknande bara! Det fungerar liksom inte nu, inte under praktiken, tycker det känns så oproffsigt. Ännu jobbigare kommer det att bli under fredagen då jag jobbar både på IKEA och ICAMAXI. Får se hur det går.

VG på det stora samhällsarbetet, jag är nöjd med tanke på kraven han ställde haha. Anledningen till att jag fick VG och inte MVG var pga att jag skrivit för mycket haha, det är ju schysst.

Läste lite i syrrans blogg, somvanligt. Sunis kanske kanske är upphittad, upprepar kanske. Jag tänker mest på mammsen, det är mammans lilla bebi och sune är trots allt den katt som tillhör de få, som jag ens kan sitta i närheten av (knappt) haha, ja det är min kärlek till katter, vilar de inte och är lugna - då kan de dra åt helvete!
Håller tummarna nurå, hoppas att kissen dyker upp igen!

Nu är jag helt död. Kommer sova som en bosse björn.
Puss!

2 NOVEMBER

IKEA va bra. Tack och lov! Haha. Skönt att det inte alls va vad jag förväntade mig, jag och Mickan kommer bli kingzzzzzzzzzzz, haha nästan iaf.

Jag börjar få asont i halsen och hosta, fan jag kanske blir grisansikte.
Jallaaaaaaaaaaaaaaaa herå

2 NOVEMBER

Nu drar jag, jag kommer slaktas.
Hörs

2 NOVEMBER

Yes, då är det november. Prakiken börjar idag, fyfan vad jobbigt, det är ju verkligen det. Som förnedring, ställer en stackars människa i en skjorta som skriker praktikant och inte får man göra nå intressant heller, "vi sätter på'na en skjorta som det står praktikant på och ställer henne på en förvirrande plats där hon kan förklara för folk att hon är praktikant och inte kan ett skit." - Så känns det.
Jaja. Jag har Micken och Micken och Jag har Ikeas köttbullemeny att trösta oss med haha!


Igår så drog min syster och kollade hund och grejjer. Värsta vuxenlivet och allting. Hon har dock inte berättat vad det är för ras hon köpt eller kikat på. Därför så ska du - Misan - berätta för mig snarast om du har köpt en vovvsing eller inte! Berätta Berätta Berätta . . . Berätta!

Nu ska jag knarka kaffe. Får verkligen rycka upp meh, jag vill inte vara ett koffinerat freak som första intryck.


Puss


1 NOVEMBER

Imorgon börjar praktiken. Micken, kommer vi dö elle ?
Gårdagen va väll chill mot kvällning jao. Hörs aldrig. .


RSS 2.0