15 NOVEMBER

Uh. Nu är jag helt utvilad och besviken. Yes, besviken. Eller arg kanske. Jag och Andreas hade världens mysigaste dag igår, men ärligt talat, hotellet. Här bokar vi FirstHotelPlaza (skrapan) på våning 12, för att vara säkra på att det är schysst rum så bokar vi sviten och "romantik-paket", vi kommer dit och vet ni vad vi bemöter för rum ?

Det var heltäckningsmattor fylld med tusentals fläckar, smuts och annat skit. Det stod att champange och choklad, samt frukt skulle finnas på rum. Vi får en varm champangeflaska med två as-skitiga champange-glas 4 chokladbitar (billig choklad med reklamlogga på), tomma ölburkar ligger framme och badrockarna var trasiga och övertvättade. Det stod att internet skulle ingå i priset, det kostade över hundra kronor. Dammigt och smutsigt och fyfan det va så jävla sjukt! haha. Men utsikten räddade oss och sängen. Sängen var grymt skön och när man låg i den så hade man utsikt över hela stan och mälaren, skitfint, verkligen!

Men annars. . . Tur att vi hade förberett oss genom att ta med egna saker och mys. Det blev bad, god mat och sängliggande och bara massa mysande. Helt klart en lyckad kväll . . . om man bortser från rummet haha.
Imorgon är det verkligen 4 år sedan som jag och Andreas pussades på Amandas lilla balkis mahaaaaaaa superdupermegaplojjssssssssssssssssssKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0