30 OKTOBER

WEY! Extra cash klingade in på kontot nyss.
Pengar är fan glädje! WEEEEYYYYYYYYYYYYY

31 OKTOBER

Jag är så jävla tråkig i helgen igen. Tröttis. Men har haft världens bästa sovnatt. Har sovit helt sjukt bra, as skönt.


Jag kanske är ensam om detta men jag önskar att alkohol kunde ersättas med något annat. Seriöst. Man blir fet, odräglig och bakis, dessutom luktar man rövhål och får minnesluckor. Fast det är ju jävligt kul för stunden, ibland för jävla kul. Men det skulle väl kunna lösas. Nånting annat måste väl kunna ersätta alkohol?

Coke skulle ju vara chill. Synd att man blir besatt av skiten. Men annars. Why not ? Viktnedgång, skratt och skojj, inga äckliga spyor och framförallt inga deckningar, möjligtvis en överdos men . . . Haha. Jag är störd . . . eller är jag ? Jag kanske bara är cool som alla hobbyknarkare i stan.
Hur många gånger har man inte hört: "De borde legalisera i Sverige" 
Jag spyr på folk som säger detta (bokstavligen), alltså det coola folket. Sverige skulle inte kunna hantera en legalisering, thats it. Det skulle bli kaos. Man behöver inte vara en expert för att dra den slutsatsen. Men jag tycker seriöst att alkoholen ska ersättas, skratta åt mig. Det är min åsikt.

Det är ganska sjukt att samhället tar narkomaner på fullaste allvar men resterande äckelalkisar som slaggar omkring i stan, de får inget straff. Nerå. De är ju bara alkolister, det tjänar ju staten på, så de slipper . . . och dör av alkoholförgiftning några år senare.

Jag kanske borde bli nykterist eller nå. Helt anti allt.

NEEEEEEEEEEEEEEEhhhhhhh. Jag ska lösa det här. Bli kemist och hitta världens första berusningsmedel utan biverkningar eller beroende. Går det elle ?

Jag får väll supa på tills jag bestämt mig på vilken sida av min dubbelmoral jag ska stå vid.

Nu ska jag fan ringa Hanna, blev hanna-sugen.

30 OKTOBER

Jobb 10 - 20
´
Senare ikväll blire skräckfilmskväll med bejba.

29 OKTOBER

Jahapp. Gittar väll till jobbet, fan va jobbigt.
Slutar väll åtta ikväll, sen kommer jag nog att slockna . . . eller försöka ialllafall. Imorgon blir det att gå upp åtta och börja jobba tio. Behöver verkligen pengar men fyyyyyyyyyyyyyyyyyfan vaaaad tråååååååååkigggggggttttttt


hörs aldrig

28 OKTOBER

Nästa måndag har jag och Andruw varit tillsammans i hela fucking 4 år. Ångesten kryper. Men vad har jag ångest över ? Jag kommer ju vara ung och hipp tills jag är cirkus 80basst. Menmen, vi har slagit på stort, vi ju trots allt vuxna nu. Så hotell blir det. Plaza hotel, skrapan, fan va sur jag blir om det är nå jävla luff. Hatar luff.


28 OKTOBER

Bangar på utgången. Mejeriet kallade imorgon så det blir jobb imorgon istället. Skönt ändå, lite extra cash, utgångar kan vänta. Vill hellre mysa med Andreas ikväll för tro det eller ej, men vi har inte så mycket tid att träffas längre. Förut va vi 24/7 helt seriöst, men somsagt Andreas har jobb, Jag har jobb, skola och praktik. Vi har vänner osv osv osv.

Ska bli skönt. Efterlyst och Arga snickar'n hahahha. Så jävla nörd. Puss på det.

Så skönt vare också att träffa Mimmi. En av de mycket mycket få människor som jag fortfarande har kontakt med, som fortfarande, oavsett hur långt det är emellan vi träffar varandra, fortfarande är samma gamla Mimmi, ingen jävla jobbig fasad eller jobbiga problem runt omkring sig. Jag är så jävla tacksam för att det finns en neutral människa som arbetar, kämpar och ser så jävla positivt på saker. Nu när jag tänker efter så är det bara henne och Andreas som jag verkligen kan kalla för bästa vänner. Som alltid ställer upp. Dom ända som komihåg min 18årsdag. Yes sådana vänner har man, som glömmer en och skyller på annat.
Ändå saknar man dom. Sjukt mycket.
JAjaja inge mer plojjs. Men tack iallafall. Jag hade helt klart utan dessa två människor setat hemma och dött. Hade inte klarat av ett skit rentutsagt.




28 OKTOBER

Imorgon släpps förhandstitten på hela JimmyChoo kollektionen för H&M. Den 14:e sitter jag bänkad eller fastklistrad utanför H&M-butiken i uppsala för att få köpa något. Ett enstaka köp kan jag väll få chans på ? Jag som har sparat pengar och allt haha. Har iallafall planerat att roffa åt mig allt jag kan komma åt, somsagt om man har chansen.
Det va ett jävla tjatande från mig när det gäller detta. Men jag vill verkligen ha något från kollektionen. Jag har ett stort ha-begär nu när jag börjat jobba. Jag förtjänar dethär haha.



Här är några av grejjerna jag har spanat in. Väskorna är ju farliga. För farliga. . .



Nu ska jag in i duschen, sedan ner mot stan för att träffa bästa Mimmi som det ännu en gång var 300år sedan jag träffade.
Ikväll så blir det strike (?) eller något med klassen. Det är väll bara att tagga till, även fast jag igentligen bara vill ligga hemma haha.

Puss!

26 OKTOBER

Nu ska jag rita lite. Har massa som inte är klart haha.
Pussss

PICS FROM THE WEEKEND


Stressad som fan va jag, men det blev ju asbra tillslut. Seriöst. Förutom att örona blev helt så va det är lätt en av de bästa spelningarna jag varit på mihai.













Jaha. Va kul att man har blivit helt besatt. Fan. Måste behärska mig.

Och ja, jag är vaken halv åtta fast det är höstlov men jag gillare så, herå.




25 OKTOBER

Jaha. Då är det bara att gitta till jobbet nurå. SKönt iallafall att klockan drogs tillbaka en timme inatt.

Vill bara vara ledig. Och det är ju nästan hela veckan om jag har tur. Jag är jävligt trött så att hoppas att dagen går fort, mina ögon har aldrig varit så hängiga och säckiga som dom är idag, efter helgen. Mitt pip i örona har fortfarande inte försvunnit så börjar oroa mig nu.
Får vänta några dagar till och se vad som händer, det är bara sjukt jobbigt att somna på nätterna när man hör pipet hela tiden. Får somna med mp3 inatt kanske. Det löser sig. Eller hur? Ja e nojji



Nu ska jag dricka kaffe. Så jävla fint. Kaffe. Tack.


24 OKTOBER

Alltså Hoffe va ju sjukt bra igår! Helt maxat.
Mina öron däremot, någon annan som har typ asont i dom eller ? haha seriöst kunde inte sova igår för att det pep så jävla högt i mina öron. Idag så har jag planerat att träffa lite friends, frågan är bara om mina öron pallar haha, fan det här är ju helt jävla otroligt. Jaja, nu blir det väll mat eller nå.


23 OKTOBER

Vaknade sjukt tidigt idag, hehe somvanligt bre.
Ska nu göra iordning mig, dra till skolan, dra och jobba och dra på krogen. Fullspäckat.


Vi hörs ikväll.

SKÖNT

Nu är allt färdigt. Nästan, en redovisning imorgon, lite jobb och lite jobb till på söndag. Vet ni vad som händer efter det? INGEEEEEET! Just det har jag längtat efter de senaste veckorna, inget att verkligen göra nothing i en hel vecka och bara ha ett saftigt höstislovis. Underbart.

Imorgon är det Hoffmaestro. Asså jag tycker bara om dom mer och mer för varje låt jag blir besatt av. Älskar att bli besatt av musik. Har dock inte bestämt vem eller vilka fan man ska dra med.

Skulle fan vara kul och dra en utis med bästa andruw. Fan asså jag har kommit fram till att jag får skönast fyllor med han. Vi har fan fett kul ihop. Han är ett retard på fyllan och hoppar in i buskar ibland, flippar ut på dans eller bara får ett såkallat pillertorsk-ryck. Jag blir också retard på nästan samma sätt, fast mina ögon är körda och dansen skippar jag - jag ligger på golvet istället, fett mycket skönare haha. Nerå vet inte ens vad jag ville komma fram till haha låter ju bara helt fuckat alltihop. Men jiah. Hahaha.


Nu så ska jaaaaaaaaaaaaaaaa . . .
äh jag hittar på nå.

peace pyzizar


22 OKTOBER



Åhå! Jimmy Choo kollektionen för H&M lanseras snart! 14 Nov. Självklart kommer den inte lanseras i Västerås. Skumt. Men så är det. Har sett fram emot dethär skitlänge nu och jag ska ha en av väskorna! Ska! Ska! Ska!!!
Hmm funderar på och gitta till Uppsala och maxa mig in i butiken när den kommer.


22 OKTOBER

Har bara suttit och pluggat hela veckan. Engelskan har väll dödat mig och jag är inte klar än. Imorgon blir det jobb och krog! Feting nice ju. Löning och allt. Wihaa

REKLAM IS THA SHIEAT.

Jag tycker att det är rätt kul när man hittar typ uråldrade reklamsnuttar. Reklam va fan kul förut. Skulle i dagens läge, hellre sitta och glo på gamla reklamfilmer istället för vissa andra program som går idag. LÄTT. Gammal reklam is the shit! Lägg märke till sista reklamfilmen för lätta. Då är den en reklam för tjejer och en reklam för killar. Skumt.



21 OKTOBER

- Andreas seriöst, du har krympt typ 3 av mina tröjjor!
- Vadå ? Det är så jag alltid tvättar.

Jag har ett retard till pojkvän. Verkligen.


20 OKTOBER

Stannade hemma från skolan idag. Måste ta igen allt som raderades. Japp. Igår satt jag 4timmar och pluggade, skrev och skrev och skrev. Klart att det inte sparades. Nerå. Men jag börjar bli van vid otur nu. Det börjar liksom bli en del i vardagen. Trevligt.

Längtar till fredag och lilla hoffpoffsmoff.



. . . Nu ska jag fortsätta skriva. Skulle inte bli chockerad om den här skiten försvinner också.

19 OKTOBER

Tjena. Hej.
Ärligt talat så är jag helt slut. Det är då jag skriver. När jag måste klaga och tycka synd om mig själv. Men det är så, jag tycker synd om mig själv. Har inte tid med något annat än plugg och jobb. Bokstavligen. Jag har en ledig dag och det är lördag.
Jag blir så irriterad på mig själv över att jag klagar. Jag borde vara nöjd med hyffsade betyg och ett jobb fixat med hyffsad lön och super bra personal. Jag borde bara vara nöjd, men tar så jävla mycket krafter. Jag har 5 arbeten och lämna in i skolan. 5! 5! FEM!
Jag vaknade 3-4 imorse och var klarvaken. Antagligen för att jag är stressad. Jag har ont i magen (igen). Antagligen för att jag är stressad. Min hy är katastrof. Antagligen för att jag är stressad.

Jag saknar mina kompisar så jävla mycket. Gamla Gryta saknar jag också.
Jag saknar Patricia och Amanda, jag saknar Mimmi, jag saknar Johanna och Hanna och Jennifer, jag saknar alla. Det känns som att alla bara försvinner och allt bara rinner ur sanden. Ursh. Måste ta tag i det här. Vad är det som händer igentligen ?

Seriöst. Jag är död just nu. Kan knappt tänka. Börjar nästan gråta för jag är så trött.
Vi hörs imorgon, då är jag förhoppningsvis lite gladare med lite mindre acneansikte och lite mindre trött.

Juste. Beställde studentmössa och kraffs idag. Tur för mig att jag har sparat pengar. Annars hade jag strypt mig själv 1 2 3 NU.


Hejdå.

16 OKTOBER

Inatt har jag verkligen sovit skönt, helt underbärt. Ska snart till skolan och efter så ska jag jobba.

Om en månad har jag och Andreas varit tillsammans i 4 år. Coolt.
Nästa fredag är det äntligen hoffe och lön! Hoppas att lönespecen har kommit idag!




15 OKTOBER

Ähej. Nu får jag nog.
Frånomed imorgon är det sarah vs. vågen.
FIT IS THE SHIT!

15 OKTOBER

Skönt. Ett projektarbete är påkommet, möjligtvis inte det bästa och roliga men det är ett projektarbete. Nu är det bara att sätta igång med det och det börjar imorgon.

Nu sitter jag med bästa babe, som alltid. Har inget mera plugg för veckan och det är så jävla skönt!
Imorgon är det jobb. Men det är endast imorgon, sedan är jag ledig lördag-söndag. LEDIIIIIIIIIIIIIIIG!

Nu ska det blir ännu mera sittande med babe, som alltid.


hörs!

15 OKTOBER

Uh jag orkar inte cafeterian haha. fan va piss.

KROGEN ?

Fan sitter och funderar på om jag ska dra ut nu eller inte. . .

hm. . .

tänker på sunis. . .

vi får se hur jag gör . . .

SUNNNISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

VART ÄR DU ?!
Läste syrrans blogg nyss och tydligen är familjens kissemisse bortsprungen. Åe.
Har nån rört sunis ska röraren dö! Ursh, hatar när sånt här händer. Den är trots allt sune, den ända katt som jag accepterar och någonsin tyckt om förutom min första hamster haha. Den blev blind och dog.

Hursomhelst. Sunis, vi ska hitta dig! Vi kommer hitta dig!
Om någon i Irsta ser en grå/svart katt, så säg till. . .


Gud va orolig jag blir! Hatar sånt här!



SÅHÄR SER HAN UT. FASST HAN ÄR VUXEN NU!

DUTTI KIKKA

haru. Nu har jag påbörjat uppsatsen (thank god) och verkligen kommit in i den. sKÖNT. Hoppas man bli klar med den så man slipper lektionerna nästa veckan, då kanske man har tid att plugga till de andra miljontals sakerna man har kvar att göra.

Nu ska jag och Andreas dra till bk. Thats the shit.


13 OKTOBER

Mitt liv är så jävla tråkigt just nu. Känns som man aldrig hinner ha tid för sig själv, rita, festa osv, allt får vänta pga att skola och jobb kommer först, smällar man får ta om man vill ligga på topp ;).
Vi fick reda på praktik igår under skoltid, IKEA kommer jag att vara på om några veckor. Många säger att det är ett "jättebra" ställe att ha praktik på och att möjligheterna att få jobb och jobba sig upp är stora. Men allvarligt talat så vill jag inte alls ha praktik på IKEA. De som fick stå där (och ja stå där) förra året fick bara stå och mecka möbler (vad jag har uppfattat det som) och jag vill inte stå och mecka möbler. Och jag vill verkligen inte bara stå, jag vill ha fart och stress när jag jobbar, tiden går mycket snabbare då, speciellt när man jobbar gratis. Det är väll bara att göra det bästa av situationen. Hoppas på det bästa såattsäga. Kunde ha blivit värre och jag ska ju trots allt praktisera med micken! Inte på samma ställe dock, men ändå, lunch foe lajf!

Nu ska jag påbörja mitt Samhällsarbete om narkotikapolitiken i Sverige. WOW kan det här bli roligare ?

Igår bakade jag mumsmums, jävligt goda, jävligt goda. NAMNAMNAM

12 OKTOBER

Uppe tidigt somvanligt. Fasst nu är det mobilen som har pajjat så va tvungen att gå upp när Andruw gick upp haha.. Så jävla sämst. Hoppas inte man behöver punga ut pengar till reparation och bajs.
Annars har man jobbat Fredag och Söndag.


SKÄMS!

FAN SVERIGET! Nu har man väntat in fotbolls-vm och så självklart händer det som inte ska hända. SVERIGE KOMMER INTE VIDARE! TVI TVI TVI! Sur jag blir!


Nu ska jag dra och jobba.


9 OKTOBER

Det är redan 9:de. Tiden går fort, snart är det sista praktiken, sista, kan ni hajja det ? Efter den sista praktiken är det jullov och efter jullovet är det en termin kvar. Sedan är det allt roligt kvar, studentkryssning, maskeraden, you name it! Studenten längtar jag inte lika mycket till . . . joooooooooeee nu ljög ja.

Igår satt jag och pluggade hela dagen. Engelska, rättskunskap bla bla osv. Rättskunskapen sitter väll sådär. Svårt och hajja alla juridiska ord, kallar man de så ? Jia. Nu är det nån timme kvar tills jag börjar så blir väll att sluta slurpa kaffe som jag alltid gör och plugga igen, nu på morgonskvisten. Svårt. Kaffet talar ju till mig.


Kaffet skriker att det är för varmt så det är väll bäst att jag ställer ut det på balkongen så stackarn blir kall och så halsar jag i mig skiten så kaffet kan få sova i magen, det förtjänar han!

Hejpa


OMG OMG OMG OMG


hoffmaestro hoffmaestro hoffmaestro
hoffmaestro hoffmaestro hoffmaestro
VÄSTERÅS VÄSTERÅS VÄSTERÅSSS

ME SO HAP PY ME SOO HA PPY WIEEE

8 OKTOBER

Nu är jag klar med engelska arbetet och har lärt mig de nio svåra punkterna som kommer till provet. Det nöjjer jag mig med. Hihi. Nu ska jag och andreas ut på uppdrag maha så jävla nice! Puss på er. Nu är jag glad igen.


8 OKTOBER

Det är jätte mycket i skolan just nu. Igår blev jag klar med mitt engelska arbete på cirka 4 sidor. Idag ska ska börja på mitt arbete inom samhällskunskap, jag har även prov imorgon på rättskunskap som jag inte fattar ett smack av! Ja, sen har jag prov på tisdag och på allt detta har jag ett projektarbete (som jag har ig-varning på) som jag aldrig kommer igång med för att jag och min grupp har så jävla svårt att komma på något. Det är verkligen svårt och vi har verkligen ingen aning om vad vi vill göra. Fan.

Vaknde 2 inatt också. Helt klarvaken. Låg vaken till 4 och somnade om och vaknade 6, somnade om och vaknade 9. Är så jävla stessad, det är nu sista året verkligen börjar sättas igång och det märks (!).

Har inte tid med att sitta här och tycka synd om mig själv. Har för mycket att göra.
Btw så har jag bestämt mig för att honka på studentkryssningen. Fint. Nått ljust att se framemot. Jippey.


Hörs.


7 OKTOBER

jag har aldriiiiig varit så utråååååååkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad fan det är typ att jag längtar till nästa lektion bara för att ha något att göra, så jävla kässt. Röker cigg på cigg. Är en levande askkopp just nu.

BRIST PÅ ANNAT

Try JibJab Sendables® eCards today!
Haha alltså kalla det vad ni vill. Micken och jag drar en varulvs-dans och den är skön! För att inte tala om pattens prestationer. Haha fan jag har så jävla kass humor.

STUDENTKRYSSNING

Världens ångest. Vet inte om jag ska honka till kryssning. Känner att det inte kommer bli som man tänkt sig eller att det bara blir kaos. Men kaos är ju jävligt roligt, så man kanske åker ändå. Det jobbiga är att pengarna inte finns och läste i mickens blogg nu att de tydligen säljer som smör.

Nja. Tänkare d där


7 OKTOBER

Åe. Två första lektionerna inställda och jag gick upp 6. Alltid lika kul.

BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ



Alltså, allvarligt talat. Vad är grejjen med Ken Ring ? Han va tydligen i Västerås nu ihelgen . . . och ? Vad gjorde han här ? Han är den som representerar dålig hiphop, bättre än någon annan. Jag älskar hiphop och det är sådana nötter som Ken, som är beviset till att Sverige inte har en gnutta kunskap om musik. Ken sjunger inte, han gnäller om sin tuffa tid, sitt barn, sitt knark bla bla bla bla bla. Jag kan sätta mig på en parkbänk med Västerås alkisar och få fram samma snyft historier, om inte ändå alkisarna är mer intressanta.
Adam Tensta är ett bra exempel. Han har rytm och kan få fram musik man mår bra av, med såkallat "flow". Det är bra hiphop.
Skulle Tensta bli mer worldwide, skulle man kunna känna sig stolt över att han representerar Sverige.
Skulle Ken Ring representera Sverige ? Snälla snubben har stått och kastat crap på en av sveriges kunligheter.

Jag blir så irriterad när jag sitter och lyssnar på folk i skolan som har vänner eller liknade som varit så coola att de fått pöka eller prata med Ken Ring. Vad är status med gubben ? Varför vill man vara i närheten av detta pundande freak? Hur trevlig han än är. Jag är trevlig. Umgås med mig istället. Det är mycket coolare.

BORT BORT BORT BORT! FÖRSVINN! SHASSS FÖRFAN!


6 OKTOBER

Jaha. Åter en dag med kyla. Burr burr burr. Jacka ? Inte jacka ? jacka ?
Idag börjar Desperate Housewives (!) som jag har längtat. Idag händer det lite annat också. Det är en förändring för mig och Andreas. Vad förändringen är kommer jag inte säga, för det kommer bara bli skämmigt om vi inte klarar det. Hihiiiiiii


5 OKTOBER

När får man börja använa vinterjacka ? Jag är bra sugen på att snosigosimosa ner mig i jackan idag. Men kanske ska vänta lite till.

Nu blir det skola.


FAN DÅ!

Haha. Jävla skit då! Igår så gick jag och la mig extra tidigt och jag har inte festat ihelgen för att jag trott att jag skulle ha jobbat både fredag och söndag, men icke. Går upp vid 9 idag och fixar mig och allt. Andreas (stackarn) får gå upp och skjutsa mig. SÅ JOBBAR JAG INTE! haha. Så jävla typiskt. Menmen, det betyder att jag har en hel dag till att göra vad jag vill, vilket jaginte brukar ha tid med.

Dumma saris.

PÅBÖRJAD

Så tog en snabb bild på en annan, porträtt, fast denna gång har jag gjort ett ansikte ur fantasin. Inte så märkvärdigt igentligen haha men hoppas att den blir klar snart. Det tar tid och lära sig ljusreflektioner osv i ansiktet. Men somsagt får se hur den ser ut när den är klar.


4 OKTOBER



En illustration medans de andra teckningarna blir klara.



Nu ska jag jobba. Slutar 19.00. Imorgon är det skola. Puh. Hejdå!

2 OKTOBER

Jaha nu är piercingen klar. Ont som fan gjorde det. Men vill man vara fin . . .

Imorgon ska jag fan försöka få tag på antingen en liten patte eller en liten amanda eller båda två. Fan vad jag saknar dessa homiezzzzzzzzzzzz. Saknar alla mina friends så jävla mycket så jag vet inte vart jag ska ta vägen, så jävla mycket och säga, det va ju fan år och fucking dar sedan. Nu blir det mys med Andreas, det har varit en skön dag på ica och det var inte lika mycket jobb som förra fredagen. Skönt.


NERVERNA SPRICKER

Å herregud. Vad har jag gett mig in på. Det kommer göra ont. Eller kommer det göra ont ? Jag ska jobba efteråt, fan varför gör jag det här på en fredag ? Ih. Ih ih ih. Fan. Jag är rädd, jag är verkligen det. Jag har ju inte ens förberett mig. Jag måste ta bitkudden med mig haha. Jag som trodde att jag va cool.
Idag ska jag pierca mig i patten. Somsagt, jag är rädd. Mamma kommer inte tycka synd om mig, men resten av er kan ju göra det haha.

Sedan så har det ju faktiskt gått en vecka sedan förra fredagen, tiden går aldelles för fort! Men det betyder iallafall att det blir jobb ännu en gång. Börjar faktiskt tycka att det är skönt och jobba, börjar bli en rutin och jag börjar verkligen komma in i alla saker som ska gås igenom osv. Känns bra, förengångs skull går det bra för mig och jag har koll på life.

Nu så ska jag vänta till klockan blir 11.30, mellan nutid och till dess kommer jag att långsamt att förvandlas till ett nervvrak.


ALL IN MICKEN!



Puss


1 OCTOBER



Men nam


DEFINERA

ordet full. Jag var full igår. Jag är bakis idag. Blev att följa micken på hennes första krogenrunda.
Måste dock säga att jag har inte druckit på aslänge och just nu så förstår jag varför. Finns bättre krejjer att göra.
Jaja har ingen aning om hur jag kom hem igår, så nu ska jag spekulera och äta.

drar till BK och trycker burgare. Seriöst.

Juste fick klockan igår, fin, fast liten, fast fin

RSS 2.0