28 FEBRUARI

Haha märkte att jag skrev fel datum i rubriksfältet häromdagen, bevis på hur confused min hjärna är just nu haha.

Just nu så taggar jag bara till på torsdag, fasiken klassen det är 100dagarsfesten då! Helt cp. Det betyder att det snart är 5 år sedan som mamma och jag stressade ner till min systers student och morfar åkte till fel skola haha, det va inte så kul då men nu är det rätt kul när man tänker efter.
5 år sedan Andreas tog studenten också, shit. När jag träffade Andreas så var jag bara 14år. Jag hatade och vara tillsammans med någon som kom ut på krogen. Jag fick sitta med på alla förfester och dra hem när alla drog på krogen. Nu är jag fan 18 och snart 19. Jadda jadda, nu är jag confused igen.

Imorgon ska jag börja plugga på religonen om jag ska fatta något på provet efter lovet så lär jag börja nu.


Har förövrigt nog aldrig ätit så mycket som ihelgen haha. Fyfan. Imorgon blir det skärpning!
Jag och Andreas ska dra ner till stan och äta idag, köpa en massa modetidningar ska jag göra också . . . och glödlampor, sedan ska jag och Andreas bara rita idag. Så jävla sköjj vettni. Nu har Andreas hittat kameran också, som jag letat efter i hundra år. Vet ni vart den låg ? I skåpet över tv hahaha. Cp. Typiskt mig.






Vi höres.

Bjuder på världens bästa inspirationskälla. Kaya Scodelario från Skins är typ snyggast i världen!








27 FEBRUARI



Wiii ledig ett tag nu! Nu sitter jag och kollar på skins, somvanligt helt besatt av fjärde säsongen och har hittat mig en ny babeeee haha töntsara och drar väll en brakfrukost till oxå, jävligt nice.
Blir stan senare. Irsta och hämta skor efter det, tacokväll senare. Piz åut.



26 JANUARI




Märktes det att det var löning igår ? JA. Det var så jäkla mycket folk, som alltid vid löning haha men ändå, fick jobba över 40min och kände mig ändå inte riktigt klar. Får se, hoppas man inte får pisk idag ih. Efter så var jag helt slut så Andreas och jag åkte till BK. Tjejen i luckan sträcker fram ett kort innan maten, Jag och Andreas fick VIP där, på Burger King alltså haha, kanske är ett tecken på att man ska sluta. Närråååå nu får vi ju 10% rabatt varje gång vi köper där haha, shit har vi verkligen käkat där så mycket?  Neee jag pallar inte. Jág skäms nu. Hejdåååååååå /


Bjuder på mina bästa hjärtbrillor.


25 FEBRUARI

Idag är jag lycklig. Jag o Andreas har klarat av fem dagar idag, fem dagar av vad ? DENI!

Idag är jag skiiiiiiiiiiitglad för jag har fått lööööööön :D Fick mer än jag trodde också, imorgon hämtar jag ut mina skor sen ska jag nog spara ganska mycket.

Nu blir det varm Oboy och skolaaa sedan blir det jobb



puss


23 FEBRUARI

Har soooooovit idag, fan vad skönt det har varit. Drog ner på stan och luncha och sedan har man väll bara slappat sönder till nu. Blev akutsugen på glass, så jag och Andreas har setat och moffa i oss 88:an och Päronsplitt haha. Lagom tjock känner man sig.


Imorgon blir det plugg till jordens tråkigaste prov.  Men somsagt, det är ju imorgon ;)




piz


22 FEBRUARI

Jag mår inte så bra just nu. För mycket runt omkring mig, inte ovanligt.

Sommarjobb är fixat på Ica Maxi i år igen, jätteskönt! Kul att man kan få höra något positivt iallafall.
Nu sitter jag och mår allmänt illa och har ont i magen, plugg och prov varje vecka.

Sitter och kollar på Outsiders nu, handlar om killar med muskelsjukdom, musklerna förtvinar typ och de passerar oftast inte 20år. De kommer aldrig ha chans att få njuta av saker som vi får njuta av. Helt cp, man inser verkligen hur bra man har det ibland.


Gos med Andreas och sovmorgon imorgon! Nice.

22 FEBRUARI

Jisses vad trött jag är asså. Helt yr i bollen. Men det är enbart en vecka kvar sedan har jag en veckas skollov! För jävla skönt yehey.

Jobb i fredags och igår. I lördags så chillade jag med Mandanpandan och vi var väll . . . ute på äventyr . . . eller nått hahaha.











Ahja, later

20 FEBRUARI

Jag har gjort ett tappert försök med tuschen! Det är sjuukt svårt och lära sig lägga upp skuggor med dem. Men det är kul att jag har tagit mig lite tid och äntligen börjat rita igen iallafall. Denna är långt ifrån klar, det ska bli mer hudtoner i ansiktet/handen och mera detaljer på blommor och bakrund, men visst blev den ändå ganska bra ?



Sedan vill jag säga Grattis till världens bästa Mamma som fyller år idag! Älskar dig mammsen hihi.

18 FEBRUARI

Så svenskan klar och nu blir det årets chilldag


yehehehehehheheeyeyyeyey


18 FEBRUARI

Sitter här med babe och ska skriva svenskauppsatsen som jag har sagt att jag ska göra 400år nu.


Saknar my buddies . . . och sommaren, haha jag och andruw har kollat igenom resekatalogerna och det vi har även räkat ut att vi har råd till sommaren eller vintern. Vi vill dra till thailand, så jävla fint där, men hatar turistställen och det är tyvärr vad det har blivit, inte värt alla våra sparpengar. Funderar på karibien eller nå, men det är ju svindyrt och så kanske man blir kidnappad och skjuten av pirater.  Hum. . .

Amsterdam kommer ju bli av, såklart.

Nu saknar jag mina buddies också, tror nog det blir en plinga till Amanda idag fan . ..



Nästa gång jag partar så blir det att titta rakt in i kameran, vart kommer den här äckliga "put"-vanan ifrån? Cp haha. Aja bild från helgen, puss på det, puss på mig, hejdå.


ÖNSKAR . . .

Att jag ängat mer tid åt att rita så jag kunde bli såhär duktig. Jag älskar porträtt. Och den här duden är sjuk på det! Ser ni bilden nedanför ? Den är ritad! Med blyertz! Helt cpppppppp


HTTP://WKFOONG.DEVIANTART.COM


15 FEBRUARI

En såkallad cityrunda och leta skyltningsvaror började dagen med. Micken shoppade skor för inkomsten som jag ännu inte fått så va bara att stå och känna mig avensjuk brevid haha.
Skitskum lektion i tingsrätten ?


Nu sitter jag och saknar min lillasyster. Brukar sitta och kolla på bilder ibland, hinner tyvärr inte träffa henne så ofta som jag vill. Har en sjukt speciell relation till Matilda, låter skittöntigt, men tror det beror på att det är första gången som jag får vara en förebild och vara något att se upp till. Jag har alltid sett upp till min storasyster och anser att det är något bra att se upp till någon, jag har haft tur och haft sjukt bra syskon att se upp till också.
Eftersom jag aldrig snackar om töntigheter i vardagsliv eller nå så kan jag göra det här då.

Matilda och jag har sjuk syskonkärlek och hon ser mig som någon sorts lekgud. Hon gör allt som jag gör, nivet. Hon ser verkligen upp till mig.
När hon var cirka 3år kunde hon min hemadress till Irsta, utan att jag någonsin nämt det och hon besökt min hemadress EN enda gång, hon kommer ihåg var sin storasyster bor, tillochmed husnummret.
Hon ropar efter mig när jag inte är hemma hos pappa och vet när jag fyller år.
När jag anländer så är det bara jag som finns för henne, hon pratar om mig på dagis och stoltserar om sin storasyster till sina dagiskamrater. Helt galet. Hon ser verkligen upp till mig.

Tycker hon är värd ett plojjsigt inlägg för jag älskar och saknar henne jättemycket! Tack vare henne har jag bättre kontakt med min pappa än någonsin. LOVE YOU BEJBAAA!





¨

ÄLSKAR DIG!
SKA SLUTA PLOJJSA NU!

PEACE ÅÅÅOUT!


14 FEBRUARI


Andreas lagar kroketter och fläskfilé, fett. Godis inköpt och det blir gammla och nya säsongen av Skins, kan ej bli bättre!



För övrigt en konstig helg, as konstig.

VÄLENTAJN


ANSIKTS-SLICK PÅ BÄSTA ANDREAS!


12 FEBRUARI

Tjenis! Jag är taggad, första fredagen på år som jag är ledig. Ikväll blir det att träffa mina allra bästa också! Åh är så glad, det va så jävla länge sedan! Helt galetttt!

Andreas har hittat Mike Posner. Skönare röst får man leta efter. Lyssna och njuttttttttttttt


9 FEB

Har jordens ångest idag. Försov mig och det händer allt för ofta! Efter jobbet idag så ska svenskan vara klar och imorgon ska jag göra allt i engelskan också, så man kan få sig en ledig helg utan skolångest! - tack. Fan seriöst man får ju hjärtattack varje gång ett nytt prov kommer och arbeten på det.

Tar tillbaka allt jag sagt om att mitt arbete har varit jobbigt, skolan är fan jobbigare, sorry to all the workers out there, men att plugga in saker som man inte kan är nog det jobbigaste som finns, särskildt när man inte är ett dugg intresserad.


Aja.


Nu blir det snabbkaffe och bussfärd to schoolllllllll

VG fick jag och micken på skyltningen iaf, we keep up the good work!


8 FEBRUARI

Sitter och färgar håret, har fortfarande kvar gamla slingor eller snarare "ljusa nyanser" eller ah ni hajjar . . . Lite lite mörkare blir det nu. Gick till frisören och frågade vad en färgning kostade där, herregud vilken blick jag fick, som att min hår var gjort av djävulen haha. . . Hon drog sig i läppen nervöst och påpekade att min hår va sjukt slitet så en blekning skulle typ få mitt hår att ruttna i princip okej.  . . då får jag klippa det då . . . kanske nästa år haha nerå blir nog snart bara inte hos en frisörjävel no . . . fucking . . . way.




Annars har man väll jobbat fredag och lördag, så utgång blev det ej som jag trodde. Men nu på fredag så är man ledig från både skola och jobb så det blir fira amanda och lite sup dårah.



Sjukt sugen på nya dojjer men ack vad kontot säger no no sarah.
Nu ska jag börja lite på uppsats i svenska och tvätta ut färgen.


Puss!

5 FÉBRUARI

Har världens segaste prov idag i rättskunskap fattar ej ett piss typ. Så jävla arg.


Jobb senare idag och krogen med Amanda & company senare!


PUSSSS


RSS 2.0