28 OKTOBER

Bangar på utgången. Mejeriet kallade imorgon så det blir jobb imorgon istället. Skönt ändå, lite extra cash, utgångar kan vänta. Vill hellre mysa med Andreas ikväll för tro det eller ej, men vi har inte så mycket tid att träffas längre. Förut va vi 24/7 helt seriöst, men somsagt Andreas har jobb, Jag har jobb, skola och praktik. Vi har vänner osv osv osv.

Ska bli skönt. Efterlyst och Arga snickar'n hahahha. Så jävla nörd. Puss på det.

Så skönt vare också att träffa Mimmi. En av de mycket mycket få människor som jag fortfarande har kontakt med, som fortfarande, oavsett hur långt det är emellan vi träffar varandra, fortfarande är samma gamla Mimmi, ingen jävla jobbig fasad eller jobbiga problem runt omkring sig. Jag är så jävla tacksam för att det finns en neutral människa som arbetar, kämpar och ser så jävla positivt på saker. Nu när jag tänker efter så är det bara henne och Andreas som jag verkligen kan kalla för bästa vänner. Som alltid ställer upp. Dom ända som komihåg min 18årsdag. Yes sådana vänner har man, som glömmer en och skyller på annat.
Ändå saknar man dom. Sjukt mycket.
JAjaja inge mer plojjs. Men tack iallafall. Jag hade helt klart utan dessa två människor setat hemma och dött. Hade inte klarat av ett skit rentutsagt.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0