31 OKTOBER

Jag är så jävla tråkig i helgen igen. Tröttis. Men har haft världens bästa sovnatt. Har sovit helt sjukt bra, as skönt.


Jag kanske är ensam om detta men jag önskar att alkohol kunde ersättas med något annat. Seriöst. Man blir fet, odräglig och bakis, dessutom luktar man rövhål och får minnesluckor. Fast det är ju jävligt kul för stunden, ibland för jävla kul. Men det skulle väl kunna lösas. Nånting annat måste väl kunna ersätta alkohol?

Coke skulle ju vara chill. Synd att man blir besatt av skiten. Men annars. Why not ? Viktnedgång, skratt och skojj, inga äckliga spyor och framförallt inga deckningar, möjligtvis en överdos men . . . Haha. Jag är störd . . . eller är jag ? Jag kanske bara är cool som alla hobbyknarkare i stan.
Hur många gånger har man inte hört: "De borde legalisera i Sverige" 
Jag spyr på folk som säger detta (bokstavligen), alltså det coola folket. Sverige skulle inte kunna hantera en legalisering, thats it. Det skulle bli kaos. Man behöver inte vara en expert för att dra den slutsatsen. Men jag tycker seriöst att alkoholen ska ersättas, skratta åt mig. Det är min åsikt.

Det är ganska sjukt att samhället tar narkomaner på fullaste allvar men resterande äckelalkisar som slaggar omkring i stan, de får inget straff. Nerå. De är ju bara alkolister, det tjänar ju staten på, så de slipper . . . och dör av alkoholförgiftning några år senare.

Jag kanske borde bli nykterist eller nå. Helt anti allt.

NEEEEEEEEEEEEEEEhhhhhhh. Jag ska lösa det här. Bli kemist och hitta världens första berusningsmedel utan biverkningar eller beroende. Går det elle ?

Jag får väll supa på tills jag bestämt mig på vilken sida av min dubbelmoral jag ska stå vid.

Nu ska jag fan ringa Hanna, blev hanna-sugen.

Kommentarer
Postat av: Hanna

Hahaha =)

2009-11-02 @ 20:35:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0